Home made Pesto

pastadimama_pesto1

In vele gerechten past deze heerlijk combo van pijnboompitten, basilicum, parmezaan en olijfolie. Inderdaad verse pesto.

pastadimama_pesto2 pastadimama_pesto5
Wat nodig?

– 3 teentjes look
– ¼ cup pijnboompitten
– 2 cups verse basilicum
– ½ cup vers geraspte Parmezaanse kaas
– ¾ cup extra-virgin olijfolie
– een snuifje zout en vers gemalen peper
– blender

Doe al de ingrediënten in de blender (buiten de geraspte kaas)
Blend zachtjes tot een massa.
Doe alles in een kommetje en meng de kaas eronder.
Klaar.

pastadimama_pesto3

Styling : Tinneke Geenen – Styling10
Chef van dienst : Els Bergmans

Advertenties

Een gedachte over “Home made Pesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s